rakade kukar

difbloggen.se Min difbloggen.se ligger i sängen med ett difbloggen.seörnen_87 0 (0 röster). Hur vanligt är det att killar rakar sina kukar? -Betraktas man som bög om man rakar sig där? -Är det perverst om man är över 20 år om man. Tjena, jag är en bi kille på 15år själv har jag rakat mig i ett par år och nu undrar jag: difbloggen.se du rakat kuken och i så fall när började.

Rakade kukar - Film Star

Ärligt spelar det mig nada roll så länge killen är självsäker och stolt och tyvärr tycker jag inte de rakade killar jag haft varit det. Michaela Delér visar hur du bygger ditt drömhus direkt på nätet Är det dags att flytta till hus? Med små kukar menar jag då - 12 cm och under. Nakenstudierna från åttiotalet skulle idag lika gärna kunna vara reklambilder för ett gym. Jag tycker det är varmt och svettigt på sommaren med full behåring där nere. Inga mer som vill dela med sig? Rumpan står gärna redo att knullas i "doggy" för era hårda kukar. rakade kukar

Rakade kukar - matcher eller

Men jag kan berätta om en händelse på ett badhus. Eller vill du att jag och din fru träffas utan dig och du nöjer dig att få se bilder på din fru när hon tar emot min kuk etc? Jag sliter undan lakanet och lyckas dra upp benen. Om du vill dela med dig så är det bara att skicka över Kik. Sen blir det ingen stubb heller när de tunna spetsarna väl kommer fram. Killen tittar på o fotar.. Man har ju lämnat grottstadiet med en massa hår överallt.